Leasing via Mobeflex (particulier)

Sinds je als kind met een driewieler reed heeft geen enkele fiets nog zo goed aan je behoeften voldaan. De fiets is ondertussen behoorlijk veranderd, net als jij :-).

Je hebt vast wel al gehoord van de elektrische fiets. De nieuwe generaties zijn ontzettend gebruiksvriendelijk, modern, technologisch, ... gewoonweg fantastisch.

Met Mobeflex krijg je alle voordelen van een elektrische fiets van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Je hoeft bovendien geen zorgen te maken voor onderhoud, garantie, herstellingen of zelfs diefstal!

Het enige dat je hoeft te doen is genieten van de rit.

Leasing via Cyclis (via het werk)

De fiets is vandaag het meest ideale vervoersmiddel om je te verplaatsen.
Samen werken we aan het milieu van morgen.
Vergeet de ellenlange files en parking problemen.
Vermijd stress en start je dag met een frisse geest.
Ga voor een gezonde levensstijl met voldoende dagelijkse beweging.
Cyclis spitst zich specifiek toe op fietsleasing aan bedrijven in het kader van mobiliteit. Werknemers kunnen genieten van een flexibel verloningssysteem waarbij de bedrijfsfiets eenvoudig ingebed kan worden in het kader van woon-werkverkeer. Op deze manier kan men met een bepaald brutobudget een fiets samenstellen en vervolgens leasen aan zeer voordelige condities. Voor zowel werkgever als voor werknemer is de bedrijfsfiets fiscaal interessant. Hieronder lees je er meer over.