Voordelen Werkgever

✓ Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
✓ Kostenneutraal
✓ Ontzorging
✓ Binding werknemers

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als werkgever kan je werknemers de mogelijkheid geven om een bedrijfsfiets te leasen onder de vorm van een extra legaal voordeel. Door het aanbieden van de bedrijfsfiets stimuleer je werknemers om zo veel mogelijk met de fiets naar het werk te komen. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze fitter en gezonder worden, maar dat je als bedrijf ook een groen imago creëert. We werken op deze manier samen aan het milieu van morgen.

Kostenneutraal

Bovendien kan het aanbieden van leasefietsen geheel kostenneutraal gebeuren. Indien men dit kadert in woon-werkverkeer, zijn de kosten 100% aftrekbaar in een operationele leasing. In samenhang met het aanbieden van een extra voordeel (flexibele verloning) en een verrekening met het brutoloon, kan het bedrijf de kosten volledig recupereren.

Ontzorging

Cyclis biedt ook hulp in administratie en bijstand zodat niemand in het bedrijf tijdens het project bezig moet zijn met fietsleasing. Je kan ons bereiken op verschillende telefoonnummers/mailadressen en we doen ons uiterste best om alle vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Ook voor de werknemers staan we altijd paraat om hen te ondersteunen en te woord te staan in de processes.

Binding werknemers

Door het aanbieden van de voordelige bedrijfsfiets, kan je werknemers binden aan je bedrijf. Je geeft hen de mogelijkheid een hippe fiets te leasen aan interessante condities voor een bepaalde periode (36 of 48 maanden). Daarnaast krijg je er extra gelukkige en gezonde medewerkers bij.