Voordelen Werknemer

✓ 30 à 40% voordeel ten op zichte van een privéaankoop
✓ Fietsvergoeding tot €0,24/km
✓ Zorgeloos leasepakket
✓ Gezonde Levensstijl

Flexibele verloning

Als werknemer kan je ervoor kiezen om een stuk van je bruto-/mobiliteitsbudget te besteden aan de bedrijfsfiets. Doordat de bedrijfsfiets fiscaal interessant is en je daarnaast kan genieten van de voordelige bruto-netto verhouding, kan je via je werkgever aan voordelige condities een fiets leasen voor woon-werkverkeer. In ruil voor een stuk van je bruto budget, kan je dus je droomfiets laten samenstellen. Deze bedrijfsfiets mag ook gebruikt worden voor privédoeleinden, Cyclis biedt een 24/7 service.

Voordelig afkopen

Na de leaseperiode kan je de leasefiets overnemen aan de laagst mogelijke restwaarde, deze staat gecommuniceerd op je leaseofferte en is dus altijd op voorhand gekend. Op deze manier kan je vooraf berekenen wat het voordeel zal zijn en ga je zien dat dit schommelt tussen 30 tot 40% ten opzichte van een privéaankoop.

Fietsvergoeding

Een ander fiscaal voordeel bestaat uit de fietsvergoeding die je werkgever kan uitkeren. De fietsvergoeding is volledig vrijgesteld van belastingen tot €0,24/km en kan dus zeker en vaste en mooie bonus zijn als je regelmatig fietst naar je werk. De bedrijfsfiets is daarbij cumuleerbaar met de bedrijfswagen of andere vormen van verplaatsingsvergoedingen.

Zorgeloos leasepakket

Elke fietser kan zorgeloos genieten van zijn tweewieler, zowel tijdens woon-werkverplaatsingen als tijdens privéverplaatsingen. Onze diensten bestaan uit een omniumverzekering tegen schade en diefstal, een onderhoudsbudget op maat en VAB pechbijstand. Hieronder lees je er meer over.