Leasepakket

✓ 24/7 all-in service
Geniet ten volle van ons uitgebreid leasepakket, zowel tijdens woon-werkverplaatsingen als tijdens privéverplaatsingen:

Omniumverzekering

Gedurende de leaseperiode is je leasefiets verzekerd tegen schade en diefstal binnen Europa. In geval van diefstal verwachten wij een PV van de politie en een bewijs van de twee sleutels met een zichtbaar sleutelnummer, vervolgens zal je een nieuwe fiets ontvangen van dezelfde waarde. Zorg er dus zeker en vast voor dat je fiets voorzien is van een degelijk slot, zodat je ten alle tijden in orde bent voor de verzekering.
In geval van schade mag je je wenden tot de lokale fietshandelaar voor de opmaak van een bestek. Dit bestek bezorg je aan Cyclis samen met enkele foto's van de schade. Zodra de nodige documentatie wordt doorgestuurd en de verzekeraar hier goedkeuring voor geeft, mag de fiets hersteld worden.
Contacteer in beide gevallen insurance@cyclis.be. 

Onderhoudsbudget op maat

Tijdens de offerteronde kan je kiezen voor een onderhoudsbudget dat je volledig zelf online kan beheren. Standaard wordt er een onderhoudsbudget voorzien van €300, maar dit kan individueel verhoogd worden. Met dit onderhoudsbudget kan je onderhoud laten uitvoeren en accessoires aankopen tijdens de leaseperiode. Heb je op einde van de rit nog budget over? Dan zorgen we dat dit niet verloren gaat! Je kan van het resterende bedrag een waardebon krijgen voor later gebruik bij de handelaar.
Hoe werkt het?
Log in in met je gegevens via onze website. Indien je nog geen inloggegevens hebt ontvangen, stuur dan een mail naar login@cyclis.be en wij helpen je graag verder met het aanmaken van een account. Zodra je bent ingelogd, klik dan op de knop 'Mijn fietsen'. Hieronder kan je enkele zaken raadplegen zoals je fietspaspoort en je onderhoudsfacturen. Wil je graag onderhoud laten uitvoeren bij de lokale handelaar? Maak dan een print van je onderhoudstegoed door op de knop 'Onderhoudstegoed' te klikken. Laat de tegoedbon zien aan je handelaar via je smartphone of druk deze bon af. Het bedrag is vrij te besteden. Let wel op: bij overschrijding van het budget moet je het overschreden bedrag rechtstreeks afrekenen bij de handelaar. 

Pechbijstand

Pech onderweg? Onze partner staat dag en nacht voor je klaar! Bel naar nummer van VAB +32 3 253 61 38 en geef je framenummer door. Een technieker zal binnen het uur ter plaatse zijn om een plaatselijke herstelling uit te voeren of u te depanneren naar een gewenste locatie. VAB pechbijstand is geldig binnen de Benelux.
Tip: zet bij start van de leasing je framenummer en het nummer van VAB in je smartphone, zodat je deze altijd bij de hand hebt in geval van pech.