Ambtenaren op de fiets

met of zonder koerstenue

Bij o2o vinden we dat iedereen een voordelige leasefiets verdient, ook ambtenaren van steden, gemeenten en provincies. Dankzij de nieuwe Vlaamse wetgeving is duurzame fietsmobiliteit voor besturen eindelijk een feit. Nóg meer mensen op de fiets - daar zijn we bij o2o heel blij mee!

 

Wat is fietsleasing

gemakkelijk met o2o

Dankzij de nieuwe wetgeving ruilen personeelsleden vrijwillig vakantiedagen, eindejaarstoelage of fietsvergoeding om tegen fietsmobiliteit - dit alles overgoten met een fiscaal voordelig sausje. Bij o2o kies je een leasefiets in alle vrijheid en nemen we alle mogelijke drempels weg. Onze digitale tools begeleiden je stap voor stap in de zoektocht naar dat ultieme droomexemplaar.

De voordelen

ja, er is meer

 

 

  • Volledige ontzorging van A tot Z

  • Extralegaal voordeel

  • Gelukkige en gezonde werknemers

  • Duurzame mobiliteit

  • Gemakkelijk en plezant

 

 

Hoe werkt het

o2o doet het werk voor jou

1. Opmaak fietsplan

Klaar om die fietsleasing vlot uit te rollen? Top! We beginnen alvast met een duidelijk en legaal fietsplan. Daarin leggen we vast met welk budget je werknemer de fietsleasing betaalt en welke services actief zijn.

2. Communicatie

Goede communicatie is goud waard. Wij ondersteunen met inspirerende video’s, een helder stappenplan en handige presentaties. Zo gaat iedereen goed geïnformeerd op weg!

3. Eenvoudig beheer

Je fietslease aanvragen beheren en verwerken, hoe doe je dat? Met onze praktische online tools, natuurlijk! Maximale ontzorging voor je Fleet en HR-team, da’s waar wij naar streven. Zodat jij amper iets hoeft te doen.

4. Fietscultuur installeren

Je team warm maken voor de fiets? Wij helpen met een knallende kick-off, o2o presentaties op maat, webinars en/of video’s. Ook na de start organiseren we infosessies en leuke acties om de fietskriebels bij je collega’s te stimuleren.