Gelukkige en gezonde werknemers

daar doen we het voor

Fietsen is goed voor je. Dat weten we ondertussen allemaal. Het zorgt niet enkel voor een aardige duit extra op het einde van de rit (hallo fietsvergoeding, vaarwel benzinebudget), het is ook beter voor het milieu. En da’s natuurlijk niet alles. Ook ons lichaam én hoofd worden gelukkig(er) van een dagelijks fietstochtje. Je voelt je veel beter en je productiviteit schiet de hoogte in. Klaar om je blije en gemotiveerde collega’s te ontvangen?

 

Wat is fietsleasing

vlot met o2o

Overtuigd van fietsleasing, maar geen zin in de administratieve rompslomp? Dan zit je goed bij o2o! Dankzij onze slimme online tools - en vlotte samenwerking met je flexpartner - nemen we de administratie zo veel mogelijk uit handen. Zowel voor, tijdens als na de start. Enneuh… met fietsleasing krijg je er bovendien een enorm fiscaal voordeel bovenop. Da’s ook mooi meegenomen!

De voordelen

plus samenwerken met het tofste team

 

 

 

  • Volledige ontzorging van A tot Z

  • Extralegaal voordeel

  • Gelukkige en gezonde werknemers

  • Duurzame mobiliteit

  • Gemakkelijk en plezant

 

 

Hoe werkt het

o2o doet het werk voor jou

1. Opmaak fietsplan

Klaar om die fietsleasing vlot uit te rollen? Top! We beginnen alvast met een duidelijk en legaal fietsplan. Daarin leggen we vast met welk budget je werknemer de fietsleasing betaalt en welke services actief zijn.

2. Communicatie

Goede communicatie is goud waard. Wij ondersteunen met inspirerende video’s, een helder stappenplan en handige presentaties. Zo gaat iedereen goed geïnformeerd op weg!

3. Eenvoudig beheer

Je fietslease aanvragen beheren en verwerken, hoe doe je dat? Met onze praktische online tools, natuurlijk! Maximale ontzorging voor je Fleet en HR-team, da’s waar wij naar streven. Zodat jij amper iets hoeft te doen.

4. Fietscultuur installeren

Je team warm maken voor de fiets? Wij helpen met een knallende kick-off, o2o presentaties op maat, webinars en/of video’s. Ook na de start organiseren we infosessies en leuke acties om de fietskriebels bij je collega’s te stimuleren.